مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف

با سلام و احترام:
ضمن خدا قوت به همه استادان بزرگوار،در خصوص اینکه بابت ثمن‌ معامله ای حکم قطعی گرفتم و در نهایت به علت پرداخت نکردن بدهی مازاد ملک را توقیف کردم که به علت اینکه هیئت تسویه مجری دیون محکوم علیه بوده است و تشکیل هیئت تسویه قبل از شکایت بنده بوده است، توقیف بنده را کنسل ونامه رفع توقیف زدند،که نزدیک به 2سال هم در توقیف بود اما نهایت امر این چنین اقدامی انجام شد،آیا این عمل تخلف نیست؟قابل پیگیری میباشد؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال مبهم است.اگر محکوم علیه تاجر بوده ودرخصوص ورشکستگی وی قبل شکایت شما روال ان طی می شده که تخلف نیست