مشاوره حقوقی رایگان - هزینه نقاشی مشاعات

با سلام
آپارتمانی دارم که در دست مستاجر است. مدیریت آپارتمان اعلام کرده که بابت نقاشی پله ها باید مبلغی خارج از عرف پرداخت شود. این در صورتی است که هنوز یکسال از دریافت دیگری بابت نقاشی و خرید رنگ برای نقاشی های آینده نگذشته است و من اصلا در جریان این امر نبوده ام.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه هزینه وتعمیرات در مشاعات با رای اکثریت مالکین قابل اجرا خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید