مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد بین دو نفر

سلام
قراردادی برای انجام کاری با یک شریک امضا کردیم. که البته این قرارداد به صورت دستی امضا شده بود و ثبت اسناد نشده
در این قرارداد برای پروژه ای شریک شدیم و متاسفانه پروژه شکست خورد

اما یکی از بند های قرارداد این هست که پول شریک تضمین میشود.
آیا شریک میتواند برای پول خود از ما شکایت کند ؟

از آنجایی که قرارداد مورد معامله برای سال 1390 میباشد. در صورتی که ایشان شکایت کند میتواند تورم یا موارد دیگری را نیز طلب کند ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" بلی . در این درگاه ، در حد بلی یا خیر می توان به سوالات حقوقی پاسخ گفت . توصیه می شود جهت اخذ مشاوره حقوقی قاطع ، اطمینان بخش و کامل به دفتر یکی از وکلا و مشاوران حقوقی متعهد و متخصص حوزه قضائی خود مراجعه نمائید .

یک وکیل

بله طبق گفته ی حضرتعالی می تواند شکایت کند اما قرارداد شما باید بررسی و مطالعه گردد تا بتوان راهنمایی مطلوب را ارائه داد لذا مشاوره حضوری توصیه می گردد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع ،توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

طرفین ملزم به تعهدات خود طبق توافق مندرج در قرارداد هستند قطعا پاسخ سوال جنابعالی نیاز به مشاهده قرارداد دارد