مشاوره حقوقی رایگان - چاه آب غیر مجاز

سلام.چاه بنده به عمق 15 متر و دبی آب خروجی در فصول آبیاری حداکثر 8 مترمکعب در شبانه روز بعنوان چاه غیر مجاز شناسایی شده است. امور آب تهران رای به پر کردن داده و اعتراض کردم رفتم کمیسیون ، کمیسیون هم اعتراضم را رد کرده باید برم دیوان.
آیا چاه با این مشخصات بایستی پر شود؟
طبق رای دادگاه ،قدمت دیوار و بنای احداثی و باغ ،مربوط به قبل از 85 شده و مشمول پرداخت جریمه تغییر کاربری به جهاد شده ام.
آیا با این مدرک میتوانم رای را در دیوان نقض کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت کنید چاه قبل از سال 85 حفاری شده رای کمیسیون در دیوان عدالت اداری نقض می شود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر ثابت کنید چاه قبل از سال 85 حفاری شده رای کمیسیون در دیوان عدالت اداری نقض می شود.