مشاوره حقوقی رایگان - ماده 338 قانون مدنی در مورد سود دوران مشارکت

با توجه به عدم شناخت در مورد سود دوران مشارکت ان را بدون نوشتن محدوده و مبلغ فقط نسبت به گفته فروشنده که حدود دو میلیون تومان میباشد قبول کردم ایا میتوانم از مواد 233 و 338 و 438 استفاده کنم

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

سود دوران مشارکت اگر در قرارداد قید نشده باشد، در صورت بوجود آمدن هرگونه اختلاف در مقدار سود کارشناس دادگستری با توجه به کار، سرمایه و... میزان سود را مشخص می کند. این مواد به طور مستقیم در این مورد استناد نمی شوند، البته بستگی به متن قرارداد و دیگر توافقات شما نیز دارد.