مشاوره حقوقی رایگان - ارث دختر به مادر

دختری که معلم بوده فوت کرده شوهر و2 پسر دارد یه پسرش 25 سال پسر دوم 20 سال که دانشجو میباشد ومادر هم دارد مادرش از طرف دخترش بیمه نبوده آیا مادر از حقوق دختر ش که فوت کرده سهمی به او میرسد یا نه ؟اگر سهم میبرد چند درصد؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حقوق تعلق نمی گیرد ولی اگر مالی داشته باشد یک ششم به مادر می رسد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تحت تکفل ایشان بوده 20 درصد مستمری اخذ می نماید در غیر این صورت مشمول آن نخواهد شد