مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ارز دیجیتال

سلام من حسابم توسط پلیس فتا مسدود شده الان مراجعه کردم کسی پاسخگو نبود.یه هفته هست وارد صرافی شدم. یه نفر تو یه کانال تبلیغ استخدام گذاشته بود رفتم پی ویش گفته ما برات 23 تومن پول کارت به کارت میکنیم تو برامون ارز بخر و کیف پولی ک میدیم انتقال بده ما بهت 200 هزار تومن میدیم. من گفتم غیر قانونیه گفت ن نیست. من اینکارو کردم الان پلیس فتا جلو حسابمو بسته. خیلی ترسیدم نمیدونم چیکار باید بکنم. ممنون میشم منو راهنمایی کنین.من میخوام وارد پلیس بشم اگه برام سابقه بشه بیچاره میشم.

پاسخ ها :

فروزان شرفی

سرکار خانم فروزان شرفی :

با سلام.از طریق پلیس فتا پیگیری کنید که پرونده در چه شعبه ی مطرحه.در پلیس فتا با ارائه گوشی تلفن و کانال و پیام ها،همه را جهت ارائه مستند سازی کنید.