مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موسسه مهاجرتی

سلام من و همسرم حدود 3 ماه پیش با یه موسسه مهاجرتی قرارداد بستیم که بنا به یه سری مشکلات مجبور به فسخ قرارداد شدیم در قرارداد نوشته تا 30 روز کاری نصف پول رو بهتون میدیم اما الان 2 ماه از 30 روز کاری گذشته و ما میخوایم شکایت کنیم حق با ما هست؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام اظهار نظر دقیق نسبت به این موضوع منوط به بررسی و مطالعه قرار داده است ولی ظاهراً حق با شماست و میتوانید از طریق مرجع صالح مطالبه نماید