مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ در سند نیست

با سلام
ساختمانی 9 واحده که طبق مجلس تفکیکی و کروکی فقط 7 جای پارک مشخص شده و سندهای همه واحدها صادر شده.
مالک اصلی همه واحدها رو با پارکینگ فروخته و در همه قولنامه ها با پارکینگ قید شده ولی در سندهای صادر شده 2تا از واحدها رو از دادن پارکینگ حذف کرده ، حالا اون 2 واحد بدون پارکینگ به زور ماشینشون رو داخل ساختمان میارن و میگن چون داخل قولنامه پارکینگ داریم و از مالک اصلی شکایت کردیم هیچ کسی حق اعتراض ندارد تا وضعیت ما مشخص بشه ، که این خودش شاید چند سالی طول بکشه.
1-آیا ما 7 مالک میتونیم شکایت ازشون کنیم
2-آیا حق با اوناست و ما باید تا زمان حکم دادگاه اونا بزاریم ماشین بیارن داخل ساختمان
متشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نمیتوانید شکایت کنید انها هم مثل شما حق دارند تا وضعیت مشخص شود

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام هر کسی که در سند ، فاقد پارکینگ است حق پارک ماشین را ندارد. سایر مالکین میتوانند شکایت مزاحمت از حق تنظیم نمایند.