مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام
بنده یک واحد آپارتمان خریداری کردم که دارای پارکینگ می باشد ولی پارکینگ در سند ثبت نشده.
بقیه واحدها پارکینگ اختصاصی دارند و تعهد داده اند نسبت به این پارکینگ حقی ندارند.
مشاور املاک که از آشنایان فروشنده نیز هست در توضیحات قولنامه متعهد شده است طی مدت 4ماه پارکینگ را در سند ثبت نماید در غیر این صورت فروشنده مبلغ بیست میلیون خسارت پرداخت کند.
اکنون بعد از طی نزدیک 8 ماه هنوز اقدامی صورت نگرفته و از من مطالبه اسکن سند و شناسنامه و کارت ملی بر روی سی دی نمودند.
ضمنا آپارتمان برای یک سال در همین قولنامه در رهن فروشنده قرار گرفته است ولی منزل رو جدیدا خالی کرده.
سوال اول بنده این است اگر مدارک ذکر شده را ارائه کنم ممکن است بوسیله آنها منزل را به شخص دیگر اجاره دهند؟
سوال دوم بعد از اتمام یک سال رهن میتوانم مبلغ بیست میلیون را از مبلغ رهن کم کنم؟
سوم اگر آپارتمان را تحویل ندهند چه کنم؟
با تشکر از زحمات و وقتی که میگذارید.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

دادخواست الزام به تعهد بدهید