مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

باسلام و عرض ادب
آیا با دختری که مسلمان نباشد و موحد باشد و مراجع تقلید را قبول نداشته باشد و قلبی به خدا و قرآنش اعتقاد داشته باشد،
میتوان بدون اجازه پدر از راه دور صیغه کرد درصورتی که قصد داشته باشند بعد از چند سال ازدواج کنند؟

چون مسئله ازدواج با اجازه پدر در زمان های قدیم رواج نداشت و اینکار فقط و فقط از روی احترام به پدر شکل میگرفت و این دختر هم رابطه خوب و راحتی با پدرشان ندارد و از طرفی ما نمیخواهیم که به گناه آلوده بشیم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ازدواج وشرایط ان تابع قواننی شوهر است .اگر مرد مسلمان وساکن ایران باشد طبق قانون ایران ازدواج چه موقت چه دایم دختر باکره نیاز به اذن پدر دارد