مشاوره حقوقی رایگان - حقوق متوفی ارتش به نوه ی دختر 32ساله اش

با سلام . من دختر هستم و 32 سال سن دارم و بیکار هستم و مجردم هستم و تا بحال ازدواج نکردم هیچ درامد و پس اندازی هم ندارم و میخواستم بدونم آیا حقوق پدربزرگم به من تعلق میگیره ؟ الان این حقوقو مادربزرگم میگیره و ما هم با این حقوق زندگی میکنیم اگر مادربزرگم فوت کنن ما دیگه هیچ حقوقی نداریم .میشه بگید چیکار باید کرد تا این حقوق به من تعلق بگیره؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تحت تکفل پدر بزرگ خود باشید بله امکانپذیر است