مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده شما به شماره بایگانی 00000به شعبه شماره 2 ارجاع شد در صورت نیاز به حضور ابلاغ میگردد

سلام خدمت وکلای عزیز خسته نباشید بنده متهم هستم .یه پیامک برام امده بود که تاریخ وساعت حضورم در شعبه را مشخص کرده بود ولی دقیقا یک روز بعد این پیامک یه پیامک دیگه برام فرستادن که اقای فلانی پرونده شماره 0000 به شماره بایگانی فلان به شعبه شماره 2 ارجاع شد در صورت نیاز به حضور به شما ابلاغ میشود .ایا بنده الان طبق تاریخ پیامک اول فرستاده شده برم سر جلسه یا نیاز نیست

پاسخ ها :

پیامک ارجاع پرونده به شعبه