ساره آذری آرانی

دارای سابقه پروانه وکالت از:

قوه قضاییه

شماره پروانه:

59432

شهر:

تهران

درباره من

وکیل پایه یک دادگستری، قبول وکالت و مشاوره در تمام امور حقوقی (ملکی، چک و سفته، مطالبات مالی و مانند اینها)؛ کیفری ( ضرب و جرح، قتل، تصرف عدوانی، جعل، خیانت در امانت، کلاهبرداری، توهین، جرائم منافی عفت) خانواده (طلاق، مهریه، نفقه، اجرت المثل)؛ قصور پزشکی؛ قراردادنویسی؛ استارتاپها و سرمایه‌گذاری.

تخصص ها

دعاوی خانواده و هویت قانونی شامل دعاوی خانواده، دعاوی ارث و میراث، دعاوی ثبت احوال، سرپرست و قیم
جرایم علیه شخصیت و هویت شامل افترا، توهین، اظهارات خلاف واقع، نشر اکاذیب، شهادت دروغ، هتک حرمت، تهدید و اجبار، اکراه، افشای سر، ایجاد مزاحمت
دعاوی املاک شامل اختلاف در مالکیت، خرید و فروش اموال غیرمنقول، املاک، شهرداری، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، زمین شهری و اوقاف، ثبت اسناد و املاک، موجر و مستاجر، سرقفلی، حق کسب و پیشه، تخلیه

مشاوره ها


1404/3/21
پس ندادن پول مستأجر - سلام.
من یک خونه ای رو گرفتم که در ماه ششم خونم رو دزد زد و احساس امنیت نداشتم و به صاحب خونه اعلام کردم که میخوام از خونه برم و گفت باشه و به بنگاه هم اعلام کرد و تا هنوز که شش ماه گذشته بنگاهی حتی یک نفر رو برای بازدید نیاورده،حالا 15 روز مونده به تمام شدن قرارداد یکساله ، به مالک اعلام کردم که میخوام برم و پولم رو سر وقتش آماده کنه،میگه من پول ندارم و تا مستاجر نیاد من نمیتونم پول تو بدم، حالا خونه رو به بنگاهی با یک مبلغ زیادی اعلام کرده که هیچ کسی حاضر به گرفتن خونه نیست و من مطمئنم که کسی نمیاد خونه رو بگیره.و میترسم مثل قضیه ی شش ماه پیش نشه.
لطفاً راهنماییم بکنین بعد از 15 روز که وقت من تموم میشه چیکار باید بکنم؟
سلام. اول اظهارنامه بزنید که در فلان تاریخ اجاره تمام میشود و بنده آماده تخلیه ام
1404/3/21
جرایم سایبری - سلام روز بخیر..من مدتی برای یک گروه تتر خریداری میکردم و انتقال میدادم .بعد متوجه شدم حساب دیگران را هک می‌کنند..آیا بنده جرمی مرتکب شدم؟
سلام. بستگی به شرایط دارد، ممکن است شما هم در دردسر افتاده باشید
1404/3/21
دریافت دادخواست درباره ملکی که از آن مطلع نبوده‌ایم - با سلام و احترام
در آبان‌ماه سال 1401، آقای ح.ع دو دستگاه آپارتمان فاقد سند را که هر دو در یک آدرس در شهریار واقع هستند و هر دو دارای پلاک ثبتی 1 فرعی از ... اصلی می‌باشند، از آقای ع.ر به طور قولنامه‌ای خریداری کرده است. اکنون آقای ع. دادخواستی را به‌منظور تنظیم سند رسمی ملک ارائه داده است که وقت رسیدگی آن برای تاریخ 1404/3/31 تعیین شده است. در این دادخواست، علاوه بر آقای ر. 4 نفر دیگر نیز به‌عنوان خوانده درج شده‌اند که نام مادرم (الف.چ)، خاله‌ام (پ.ب) و دایی‌ام (ب.ب) در بین خواندگان این دادخواست است؛ این در حالی است که مادرم تا حالا از وجود این دو آپارتمان بی‌اطلاع بوده است. لطفاً توضیح دهید که علت آن چیست؟ آیا پدربزرگم (ف.ب) که در تاریخ 1388/2/16 فوت شده است، در زمان حیاتش این آپارتمان‌ها را داشته است و ما بی‌خبر بوده‌ایم؟ لطفاً توضیح دهید که حالا چه اقداماتی باید انجام دهیم؟
با تشکر
سلام. باید مدارک بررسی شود.
1404/3/21
توقیف خودرو تاکسی زرد - سلام خسته نباشید. همسرم برای گرفتن مهریه رفته حساب بانکی منو مسدود کرد و ماشینم که تاکسی زرد هستش که باهاش کار میکنم توقیف کرده الان یک هفته هستش که تو پارکینگ چطور می توانم ماشینمو از پارکینگ در بیارم؟
سلام. اعتراض بزنید. با این توضیحات، باید رفع توقیف بشود.
1404/3/21
حکم رای قطعی - اگر ملکی در دادگاه تجدید نظر رای قطعی گرفته باشه آیا خریدار به واسطه نپرداختن ثمن معامله و فسخ قرارداد از طرف فروشنده می‌تونه دوباره پرونده به جریان بندازه با توجه به رای قطعی. ممنونم پاسخ بدهید
سوال مبهم است. باید مدارک بررسی شود، شاید راهی باشد.

ارتباط با من


آدرس:

میدان فردوسی، کوچه نیایی، پلاک 9

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.