مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات اخذ سند مشاع

یک نفر زمین کشاورزی به متراژ 70 من محلی را به 6 قسمت در متراژ مختلف تقسیم کرده و به پنج نفر فروخته است و یک قسمت هم برای خودش نگه داشته است.
من یک قسمت از آن به متراژ هفت من محلی را طبق‌ کروکی و با متراژ دقیق خریداری کرده ام که فروشنده اثر انگشت بر کروکی من زده است برای اخذ سند شش دانگ اقدام کرده ام ولی اداره ثبت اسناد با استعلام از جهاد کشاورزی سند مشاع برای ملک بنده صادرمیکند.
با گرفتن سند مشاع چه مشکلاتی برای من در آینده یا در فروش ملک یا در تبدیل سند مشاع به شش دانگ پیش می آید؟
در آینده برای تبدیل سند مشاع به شش دانگ امضاء سایر همسایگان کلی ملک و یا صاحبان قطعات تقسیم شده نیاز هست یا خیر؟
از لطف شما بینهایت ممنونم...

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سِلام چون کل زمین سند مشاعی دارد تعیین موقعیت ملک شما مانع صدور سند مشاعی نمی باشد .. َشما لزومی به تغییر مآلکیت از مشاع به مفروز ندارید اما برای صدور سند افراز شده باید هزینه افراز را بپردازید و شهادت مجاورین هم نیاز است.