مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از سهم الارث شوهر

شوهر من زنده است اما چیزی به نامش نیست که بعنوان مهریه مطالبه کنم ، پدرشوهرم فوت شده و ارث به شوهرم میرسه ، میخواستم بدونم اگر برای مهریه از سهم الارث همسرم تقاضا بدم چه مدت زمان می بره و روند اجرا به چه صورته ؟اگر لطف کنید این پروسه رو برام شفاف توضیح بدید ممنون میشم ،میزان طول کشیدن اجرا هم اهمیت داره برای اسکانم در مکانی جدید ، لطفا حدودی هم شده بفرمایید چقدر زمان می بره . بسیار ممنونم از تک تک شما وکلای عزیز مهریان

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله چنین امکانی است توقیف معمولا خیلی زود حتی کمتر از یک ماه سهم همسرتون از ماترک پدرشون توقیف میشود ولی مراحل اجرایی معمولا شش ماه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
زمان قابل پیش بینی نیست ولی رسیدگی دادگاه طولانی است .
ابتدا از طریق اجرای ثبت مهریه را مطالبه کنید گواهی حصر وراثت و گواهی فوت پدر شوهر را هم نیاز دارید .
جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید