مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدربزرگ به نواده پسری میرسد

باسلام .پدربزرگم 12 ساله فوت کرده وبازنشسته بانک بوده وپدرم هم فوت شده ومجرد هستم وشغل ندارم ایا حقوق پدربزرگم به من میرسد .لطفا قانون وماده برایم بنویسد.
باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دختر مجرد بیکار باشید بله تحت شرایطی. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری جهت دریافت مستمری پدر بزرگ خود می باشد اول عدم اشتغال دوم مجرد بودن سوم تحت تکفل بودن پدر بزرگ وظاهرا شما شرط سوم را دارا نمی باشد