مشاوره حقوقی رایگان - مسایل آپارتمان نشینی

سلام وقت بخیر
بنده مدیر ساختمان هفت واحدی هستم ساختمان 15سال ساخت هست و با توافق همگی همسایه تصمیم بر رسیدی و بازسازی مشاعات ساختمان گرفته شد و بنده بعنوان مدیر ساختمان و امین همسایگان از سمت خودشون براورد هزینه کردم و مسئولیت کار را برعهده گرفتم و 5واحد بجز واحد خودم هزینه سهم رو واریز کردن بجز یک واحد که گفت من اعتمادی ندارم و پولی به حساب شما نمیریزم و ... با توافق و تصمیمی که بقیه همسایه ها باهم انجام شد ایشون رو کنار گذاشتیم و روشون حساب نکردیم و خودمون با پولی که جمع شده بود کار رو انجام دادیم ولی ایشون تو هیچ مسئله ای از ساختمان مشارکت نمیکنه دو سال قبل برای ایزوگام پشت بام امسال برای بازسازی والانم برای نقاشی همکاری نمیکنه و سهمشو پرداخت نمیکنه مستاجرشم هزینه نظافت نمیده حالا میخوام بدونم تکلیف ما با ایشون چیه و چکاری از نظر قانونی و حقوقی میتونیم انجام بدیم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هزینه مشاعات بر عهده همه مالکین است با توجه به فاکتور و رسید و پرینت هزینه های انجام شده دادخواست مطالبه طلب را به طرفیت مالک مطرح کنید و نسبت به مستاجر نیز بابت هزینه هایی که بر عهده وی است همینطور.