مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در نزاع دسته جمعی

سلام خسته نباشید بنده 17 سالمه و درس جدی میخونم و به طور ناخواسته در نزاع شرکت کردم و به من شکایت کردند میخواستم بپرسم که حکم دادگاه در سال بعد یعنی 18 سالگی من میاد برای من سو پیشینه میشود؟

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

بله متاسفانه اگر محکوم به پرداخت دیه یا تحمل مجازات بشین سوء سابقه محسوب میشه ولی نگران نباشین چون این نوع سابقه ، تاثیری در مسایل استخدامی نداره و اگه تا چندسال بعد تکرار نشه ، از سجل کیفری شما پاک خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله در صورتیکه محکوم به پرداخت دیه یا تحمل مجازات بشید سوء سابقه به حساب می آید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله در صورتیکه محکوم به پرداخت دیه یا تحمل مجازات بشید سوء سابقه به حساب می آید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در صورتیکه محکوم به پرداخت دیه یا تحمل مجازات بشید سوء سابقه به حساب می آید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید فقط اگر مجازات شما حبس بلند مدت یا دیه بیشتر از نصف باشد سابقه کیفری موثر محسوب میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تحت شرایطی ممکن است سوء سابقه محسوب شود