مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین و گرفتن خانه

عرض ادب و احترام آیا میتوان ماشین سنگینی که من به برادرم فروختم و فقط به ایشون وکالت تعویض پلاک و سند دادم و مبایعه ای ننوشتیم بخاطر رابطه خوبمون و الانم مشکلی نداریم یکسال پیش و قرار بر این شد که یکساله پول من رو بده و الان که ماشین گرون شده نمیتونه پرداخت کنه پول ماشین رو و میشه الان برادرم خانه ای رو که داره به من بده به جای پول ماشین به این صورت که قراردادی نوشته بشه راجع به خرید کل ماشین از من و ثمن معامله رو بنویسیم خانه با این مشخصات و مشخصات خانه رو بنویسیم و خانه بنام خود برادرم هست سندش و موضوع دیگه اینکه مشکلی پیش نمیاد که من بعد از یکسال که وکالت دادم برای پلاک و فروش الان داره قرارداد داره نوشته میشه منظورم این هست که آیا قرارداد بعد از یکسال که من وکالت فروش دادم نوشته بشه از لحاظ قانونی مشکلی نداره

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موضوع نیاز به بررسی وگفتگودارداز پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

موضوع نیاز به بررسی وگفتگودارداز پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید