مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ارث پدری مادرم از برادرانش

باسلام
مااهل یکی از روستاهای اذربایجان غربی شهرستان مهاباد هستم مادرم سال 73 درخواست ارث پدری از برادرانش کرد وتوافق کردن 8 هکتار زمین دیم از 126 هکتار زمین موجود پدربزرگم که مالک روستا بوده به اوبدهند ولی از این 8 هکتاری که قرار بوده به مادرم بدهند 5.5 هکتار را داده ولی 2.5 هکتار کسری داده اند وقتی درخواست کمی زمین را از انها طلب میکنیم جواب سر بالا میدهند مشکل اینجاس که پدر بزرگم مقدار سندی که بنامش هست تنها 36 هکتار هست وانها میگویند ماطبق سند موجود به او سهم میدهیم . من باید چکار کنم ایا راه حلی هست ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا ورثه و سهم هر کدام از ورثه مشخص گردد و سپس دادخواست تقسیم ترکه در دادگاه به طرفیت همه ورثه اقامه نمایید و. ...

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا انحصار وراثت درخواست بدید و سپس دادخواست تقسیم ترکه در دا گاه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با اخذ انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا انحصار وراثت درخواست بدید و سپس دادخواست تقسیم ترکه در دا گاه دهید