مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودروی فوت شده

سلام برادر خانومم حدود 3سال است فوت شده زنو بچه هم نداشته میخواستیم ماشینو بفروشیم راه گام به گامش چگونه است ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید گواهی حصر وراثت ان مرحوم را بگیرید و سپس تقاضای تقسیم ماترک وی را دهید .اگر کسی از قبل وکالت فروش دارد نیازی به مراحل پیش گفته نیست. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ابتدا باید گواهی حصر وراثت ان مرحوم را بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا انحصار وراثت صورت گیرد سپس در صورت توافق همه وراث به فروش بفروش برسد .
در غیر اینصورت باید دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه ارائه گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا گواهی حصر وراثت بگیریدسپس با حفظ حقوق سایر وراث اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا در دفتر خدمات قضایی ، درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید و سپس باید از تمام ورثه وکالت نامه بگیرید و بعد نسبت به انتقال خودرو و تعویض پلاک اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا انحصار وراثت صورت گیرد سپس در صورت توافق همه وراث به فروش بفروش برسد . در غیر اینصورت باید دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه ارائه گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید و سپس باید از تمام ورثه وکالت نامه بگیرید و بعد نسبت به انتقال خودرو و تعویض پلاک اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول انحصار وراثت و بعد از آن در صورت توافق همه فروش و در غیر این صورت مراجعه به دادگاه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

انحصار وراثت نمایید سپس با اخذ وکالت از کلیه وراث جهت انتقال اقدام نمایید