مشاوره حقوقی رایگان - اتمام طول درمان

سلام وقت بخیر لطف کنید بگید بعد از اتمام مدت طول درمان و تعیین درصد چه مدت طول میکشد تا خسارت توسط بیمه گذار پرداخت شود؟! ( بیمه حوادث رانندگی)
ممنون میشم جواب بدید ?? ♥️

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مشخص نمی کند پیگیر باشید زودتر انجام می شود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

بیمه موظف است در صورت تکمیل مدارک ظرف بیست روز مبالل را پرداخت کند. ولی با توجه ب تراکم پرونده ممکن است بیشتر ب طول انجامد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر درصد دیه ، مشخص شده باشد
دادگاه حکم صادر خواهد کرد و اداره بیمه بلافاصله دیه را پرداخت خواهد کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با صدور حکم قطعی و ارسال پرونده به اجرای احکام و معرفی به بیمه مطابق رای دادگاه بیمه گر مکلف به پرداخت دیه شما خواهد بود زمان آن قابل پیش‌بینی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از معرفی به بیمه از طریق اجرای احکام زمان قابل پیش بینی نمی باشد