مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن سفته حسن انجام کار

با سلام بنده به مدت 4 سال در شرکتی مشغول کار بودم و بدلیل مشکلاتی که به وجود امد ادامه همکاری برای بنده میسر نبود و در وسط قرارداد از شرکت خارج شدم
پس از چند ماه از شرکت به خاطر حقوق معوقه شکایت کردم و اداره کار شرکت را طی یک حکم مجبور به پرداخت معوق ها کرد
در مقابل کارفرما سفته هایی که بابت حسن انجام کار تحویل داده بودم رو به پسرش که مدیر کارخانه بود واگذار کرده و پسرش هم با دست خط خودش قسمت سفید را تکمیل کرده شکایت کرده تا در شورای حل اختلاف حاضر شویم
من ته برگ سفته ها را دارم که مهر شرکت روی آن درج شده است
آیا بنده محکوم به پرداخت می شوم؟؟
پس از خروج از شرکت من درخواست استرداد سفته ها نداده بودم و گفتم زمانی که رفتم چک تسویه را بگیرم سفته ها می گیرم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید