مشاوره حقوقی رایگان - پول نزول (ربا)

باسلام وخسته نباشیدبه وکلای محترم
اینجانب مبلغی به عنوان ربا با وساطتت و راهنمایی شخصی ثالث از فردی که وی رانمی شناختم دریافت کردم ودرمقابل وجه دریافتی چکی معادل آن مبلغ به وی دادم وازروی ناچاری یک چک سفیدامضارابه عنوان تضمین پرداخت اصل وسودپول به وی دادم وپشت هردوچک هارافردواسطه امضاواثرانگشت زده است
اینجانب ازمبلغ14میلیونی که گرفته بودم مبلغ10میلیون طی رسیدعادی وبانکی پرداخت کرده ام ولی فردرباگیرنده چک سفیدرابامبلغ100میلیون نوشته وبه همراه چک14میلیونی برگش زده وطرح دعوی نموده است
آیااینجانب میتوان برعلیه رباگیرنده شکایت کنم؟
آیامیتونم علیه واسطه نیز شکایت کنم؟
شاهدانی دراین خصوص دارم وازهمه مهمترخودفردواسطه که پشت چکهاروامضاکرده ویه جورایی ضامن اینجانب می باشدمی تواندبرعلیه رباگیرنده شهادت بدهد؟لطفا راهنمایی کنیدکه بدجور گرفتار شده ام

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید