مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تعین تکلیف

همسرم حدود دوسال منزل ترک کرده در چندین جلسه دادگاه گفته حاضرنیست برگرده محکوم بدادن نفقه ومهریه و اجرت المثل شده اما باز حاضر نیست برگرده درخواست طلاق نمیده چون نیتش من درخواست بدم تا تنصیف اموال و نصف حق وحقوقم ببخشم تاطلاق بده تکلیف من چیه میتونم درخواست تعیین تکلیف بدم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بااخذ حکم محکومیت کیفری ترک انفاق واخذ حکم جلب درخواست طلاق مطرح نمایید .بحث تنصیف اموال زوج منوط به انست که طلاق به درخواست مرد باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اخذ حکم محکومیت کیفری ترک انفاق و اخذ حکم جلب درخواست طلاق مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ حکم محکومیت کیفری ترک انفاق و اخذ حکم جلب درخواست طلاق مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صدور حکم ترک انفاق بصورت کیفری هرچند موثر در روند طلاق خواهد بود ولیکن اکر بخواهید از شروط عقدنامه منجمله تر ک انفاق زوجه بمدت شش ماه استفاده نمایید باید دادخواست حقوقی طرح واقامه نموده باشید