مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل

در سال 89 از شخصی در چمستان 7 قطعه زمین 212/5 متری خریدم که سه قطعه را سند انتقال داد ولی چهارقطعه دیگر را انتقال نداد
سال 90 وکیل گرفتم ولی تا سال 99 در دادسرای چمستان سرگردان بودم ‌. اکثر اوقات وکیل جواب تلفن نمیداد مجبور بودم برم شمال و جلوی منزلش بمانم که موقع خروج او را ببینم
وکیل کار خاصی انجام نمیداد و پرونده به دلیل اینکه خوانده از محلی ها بود دچار دست انداز میشد
سال 98 حکم به نفع من دادند که اعتراض کرد و تجدید نظر هم حکم بدوی را تایید کرد
خوانده با فریب و نیرنگ و تهدید گفت 450 میلیون میگیرم سند میزنم
بنده مستاصل قبول کردم و او برگه ای از قبل تنظیم شده آورد که محتوای آن را متوجه نشدم و بازم با وکیل تماس گرفتم جواب نداد
محتوا جوری بود که در ازای 450 میلیون که تا دوماه دیگه پرداخت کنم وی سند چهارقطعه الباقی را منتقل کند و بنده از شکایت اولیه ام صرفنظر و اعلام گذشت نمایم و چنانچه هر کدام از طرفین در دفترخانه حضور پیدا نکرد باید 450 میلیون خسارت به طرف مقابل بدهد امضا کردم
توجه فرمایید بنده را فریب داد و متوجه نشدم که وقتی اعلام رضایت کنم نامبرده میتواند اعلام کند سه قطعه را سند زدم و یک قطعه میماند حال اینکه کلاً چهارقطعه دیگر مانده بود
عصر همانروز مجددا رفتم جلوی منزل وکیل و هنگام خروج از منزلش برگه را نشان دادم ایشان خواند و گفت عالیه . حالا برید برای 20 بهمن 99 مبلغ450 میلیون تهیه کنید و در دفترخانه باشید . ایشان برگه ای نوشت مبنی اطلاع به خوانده که در روز خاص در دفترخانه باشد . بنده هر کاری کردم نتوانستم 200 میلون کسری را تهیه کنم . وکیل فردی را معرفی کرد که 200 میلیون بده و 50 میلیون نزول بگیرد و در پشت مبایعه نامه ی یک زمین دیگر که داشتم صورتجلسه کرد و اگر در تاریخ مذکور نتوانم پول و نزول آنرا برگردانم علاوه بر 200 میلیون و بهره آن . زمینی که مبایع نامه آنرا داده بودم به نفع نزولخور ضبط میگردد
در تاریخ مذکور به همراه دوستم در دفترخانه بودیم نیامد و توسط دفترها ثبت قضایی به ایشان اعلام کردیم که نیامدی و باید چهار پلاک باقیمانده را منتقل کنی و 450 میلیون خسارت هم بدهید
وکیل مجددا لایحه نوشت که شکایت کنم و 450 میلیون هم اعلام خسارت کنم
همان لحظه گفتیم از پول نزولی که برای بنده گرفتی یکهفته گذشته پس نزولخور را احضار کن تا پولش را پس دهیم
نزولخور امد و گفت بابت این یکهفته مبلغ 45 میلیون میگیرم و اگر ندید اصل پول و نزول که میگیرم مضافاً زمینی که پشت مبایعه نامه اش صلح کردی هم ضبط میکنم .
از ترس ضبط زمین 45 میلیون نزول دادم و وکیل دست خط خودش که پشت مبایعه نامه بود را خط خطی کرد!!!!
خوانده خودش را نشان نمیداد تا اینکه در اردیبهشت امسال اعلام کرد دفتر وکیلتان باشید
ما خوشحال و در کمال ساده گی باتفاق دوستم رفتیم دفتر وکیل
خوانده با یکی از قضات دادگاه حمایت خانواده ی دادسرای شهر آمل آمد که ایشان از دوستانم هست
وکیل بنده زیاد اظهار آشنایی نکرد!!!
خوانده گفت طبق این برگه که امضا کردی و رضایت هم دادی بنده فقط سند یک قطعه زمین را باید بزنم و 450 میلیون بگیرم!!!!!
وکیل بنده برگه را که بارها نشانش داده بودم و حتی یک نسخه از آنرا داشت و تا قبل از این جلسه میگفت با این توافق که انجام شده همه چیز به نفع شماست
یهو تغییر جهت داد و گفت بله درسته باید450 میلیون هم پرداخت کنی!!! مغزم یخ کرد . حالم بد شد
وکیل گفت هیچ چاره ای نداری
هیچی نفهمیدم و ناچارا قبول کردم و با ان حال صبح روز بعد زمین را به نصف قیمت فروخت
دو هفته مریض بودم
بعد فهمیدم این دسیسه توسط خوانده با وکیل بنده و راهنمایی آن قاضی صورت گرفته و برگه ی صلح را از من گرفتند
اصلا حالم خوب نبود
بااین توصیف ها حتی اگر همه چیز را قبول کنم پس چرا باید 450 میلیون بدهم؟؟ او که در دفترخانه حضور پیدا نکرد!!!!
به وکیل زنگ زدم گفتم چرا نامردی و دسیسه کردی
نامرد لااقل شرح میدادی که نباید 450 میلیون بدهم
او گفت حالا که انجام شده برو دنبال کار خودت
از اون روز بیمارم
حساب کرده بودم با فروش زمین میتوانم جهاز دخترهایم را تهیه کنم و یه جایی رهن کنم و الان که پیر هستم دچار مشکلات نباشم
ولی وکیل نامرد و اون قاضی نامردتر کلاه بدی سرم گذاشته اند
الان مستاصل مانده ام چه کنم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
ماجرای دردآور و تاسف باری بود در این خصوص برای دریافت راهکار مناسب نیاز به اطلاع از جزئیات بیشتری می باشد لذا حتی امکان به دفتر یکی از وکلای محترم و خوشنام شهرتان مراجعه نمایید