مشاوره حقوقی رایگان - برای ساختمان 44 واحدی که قبلا هیات مدیره داشته میشود تبدیل به تک مدیر شود

با سلام. من در مجتمعی زندگی میکنم 44 واحد دارد مدیر فعلی مدت زیادی است که بصورت خود جوش مدیره شده قبلا هیات مدیره داشت ایشان خود را مدیر اجرایی مینامد و فقط شارژ را می گیرد و از ارائه تراز ماهانه و سالانه امتناع می کند و می گوید وقت این کار را ندارد و به پیشنهاد کمک هم جواب منفی می دهد و وقتی در جلسه مجتمع عنوان کردم اساس نامه ساختمان مدت مدیریت مگه چند سال است ایشان در همان جلسه که حدود یک سوم اهالی بودند و حدود یک سوم از حاضرین مالک بودند و بقیه مستاجر یک رای صوری گرفته و مدیریت خودش رو بر اساس همان جلسه اعلام کرده و در جواب درخواست تراز از جانب من می گوید اگه به من رای دادید من تراز نمی دهم آیا درخواستم قابل پی گیری هست یا خیر ؟

پاسخ ها :

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

بله از طریق دادگاه ابطال صورتجلسه رای که گرفته رو بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادگاه ابطال صورتجلسه رای که گرفته رو بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

دادگاه ابطال صورتجلسه رای که گرفته رو بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادگاه ابطال صورتجلسه رای که گرفته رو بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادگاه ابطال صورتجلسه رای که گرفته رو بخواهید