مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت بعلت عدم حضور متهم محكوم عليه تجديد شد

سلام پسرم برعليه من شكايت جعل امضاء كرده ده روز پيش رفتم باز پرسي منشي گفت قرار جلب دادرسي صادر شده رفته اظهار نظر ودوهفته قبل بازپرس از من كفيل اخذ كرد الان تو پرونده نوشته بعلت عدم حضور متهم يا محكوم عليه وقت نظارت تجديد شد يعنی چه؟ ممكنه دادستان به قرار ايراد گرفته؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر قرار جلب به دادرسی هنوز به شما ابلاغ نشده حضوری مراجعه کنید