مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید زمین مشاعی و تقسیم زمین کشاورزی

با سلام خسته نباشید
زمین کشاورزی دار دوسند مشاعی دریک سند نوع ومیزان مالکیت: شصت وچهار سهم مشاع ازصدونود و دوسهم عرصه واعیان در اختیار یک شریک هستش.
سند دوم
نوع ومیزان مالکیت: شصت وچهارسهم مشاع ازصد و نود و دو سهم عرصه واعیان،
دراختیار شریک دومی میباشد.
این یک زمین بوده جاده نصفش کرده سهم ما از کل زمین یک چهارم میباشد،یک چهارم مال نفر اول نصف زمین در تصرف دارد،از کا زمین نصف مال شریک دومی میباشد که نصف زمین در تصرف دارد.
من درخواست خلع ید دادم ،رای به نفع من صادر شده ،خلع ید اجرا شده ولی هنوز سر زمین کار میکنند نفر اولی درخت کاشته میگن زمین کشاورزی تقسیم نمیشه. من الان بعد از حکم خلع ید چه اقدامی بکنم درخواست چی بدم به من زمین نمی دن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما درخواست اجرای دوباره حکم خلع ید را مطرح نمایید
و برای مطالبه زمین باید دوباره
درخواست افراز را مطرح نمایید یا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از اجرای احکام مجددا تقاضای اجرای حکم کنید