مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به مرگ در دادسرا در جلسه رسیدگی ب دعوای دیگه جلسه حضوری

سلام من برا پرونده ضرب و جرح و تهدید ک منو زده بودن رفتم دادسرا ، برا جلسه حضوری ک دو طرف بیان بعد اونجا یک نفر از اونا جلو خود قاضی ک تو جلسه هست منو تهدید ب کشتن کرد بعد قاضی گفت تو اون برگه ک خودش مینویسه یادداشت میکنه ، اینا همه برا جلسه حضوری در دادگاه
سوال
میخوام بدونم اون اقایی ک منو جلو قاضی تهدید ب مرگ کرد بعد قاضی تو اون برگه ک خودش مینویسه یادداشت کرد و اخر از همه برا احضاریه ک گفتیم امضا گرفت ....میخوام بدونم این تهدید ک منو کردن تو جلسه همین ک قاضی نوشت تو برگه کفایت میکنه تا همراه با اون پرونده ک خودم دارم رسیدگی بشه ؟؟؟؟؟
زندونی داره دیگه ؟؟؟؟؟چون جلو قاضی بود
بی زحمت همینو یک توضیح مختصر بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تهدید شرایطی دارد و هر تهدیدی قابل پیگیری نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مجازات تهدید حبس است و احراز شرایطش با قاضی است.