مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم فرزند بعد از ازدواج زن

سلام دختری 17 ساله دارم وقتی دوساله بود طلاق گرفتم و سرپرستی فرزندم رو درقبال بخشیدن مهریه گرفتم حضانت با پدرش بود ولی در این 15 سال هیچ سراغی از دخترش نگرفته هیچ نفقه ای پرداخت نکرده حتی آدرس محل سکونتش یا شماره تماسی ازش نداریم دو سال پیش ناچار شدم گواهی رشد دخترم رو از دادگاه بگیرم هیچ مدرکی که شامل کپی شناسنامه و کارت ملی باشه و واسه مدرسه و کارهای بانکی یا کلاس های مختلف از پدرش نیاز باشه نداریم به ثبت احوال مراجعه کردم اسم من و دخترم رو از شناسنامه بیرون اورده و اسمی از دخترم در شناسنامه جدیدش نبود
حال سوالم اینجاست در صورتی که من ازدواج کنم میتونم اسم و فامیل دخترم رو تغییر بدم و وارد شناسنامه شوهرم کنم؟ و آیا دخترم اگر اسمش وارد شناسنامه همسر جدیدم بشه ارً بهش تعلق میگیره؟ فرزندی نداره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفاتر منتخب ثبت احوال مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به دفاتر منتخب ثبت احوال مراجعه کنید