مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه و حق عیدی پاداش و سنوات و مرخصی

سلام من در کارگاهی 3سال کار کردم تو این 3سال نه عیدی داده به من نه بیمه برام رد کرده بعد اخراجم کرده شکایت کردم ازش زمان رسیدگی اداره فرا رسید و قبل از اینکه رسیدگی بشه با وکیلش با من صحبت کردند از من امضا گرفتن یعنی توافق کردیم ولی من به حق خودم نرسیدم میشه دوباره شکایت کنم به حق و حقوقم برسم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت داده باشید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی دارد بابت چه رضایت دادید چون قانون کار از قوانین آمره است خلافش نمی توان توافق کرد.نیاز به بررسی دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر رضایت داده باشید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توافقات شما قابل بررسی و باید مفاد آن مورد توجه قرار گیرد تا اظهار نظر دقیق اعلام گردد