مشاوره حقوقی رایگان - وکالت گرفتن

سلام خسته نباشید من چحوری میتونم از مادرم که توانایی راه رفتن نداره وکالت بگیرم هم برای ثبت احوال هم بقیه کار های اداری و دادگاه به چند اسنادرسمی مراجعه کردم برای اینکه بیان داخل منزل وکالت بگیرن گفتن که ما اجازه خروج از محل کار نداریم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از ایشان حضوری وکالت بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به طریقی ایشان را به دفاتر اسناد رسمی برده و وکالت محضری اخذ نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به هر طریق ممکن ایشان را به دفتر خانه ببرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به هر طریق که ممکن می‌باشد ایشان را به دفتر خانه ببرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به هر طریق ممکن ایشان را به دفتر خانه ببرید