مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

آیا میتوان مانع ملاقات فرزند شد؟ پدری که برای دختر یک و نیم ساله تا الان پدری نکرده حتی یه تومن براش خرج نکرده. هزینه های دوران بارداری . هزینه سزارین که نزدیک7 تومن بود. تمام هزینه های کودک همه با من بوده. پدری که همیشه به بهونه کار میرفت استان دیگه ولی هیچ درآمدی نداشت.حتی پول شارژ تلفنشو من میدادم. تو این زمان هم خبری از دخترش نمیگرفت. من بعد از چندین بار کتک زدن ایشان فحاشی و شکستن دستم دادخواست طلاق دادم. بعد از 9 ماه شکایت کرده که نمیزارن دخترمو ببینم درحالیکه تو این 9 ماه نه خبری گرفته نه پولی واریز کرده. دخترم از مردها میترسه.اصلا پدرشو نمیشناسه. من نمیخام دخترم یک روز پیش ایشان باشد دادگاه میتواند در حد یکی دو ساعت وقت ملاقات بزاره؟؟؟؟ بخاطر مصلحت طفل

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

سوال تکراری است توضیحات لازم داده شد. به هر نحو ایشان پدر فرزند شماست و طبق قواعد و رعایتمصلحت کودک ک قاضی دادگاه تشخیص بدهد بله حق ملاقات ب ایشان خواهد داد.
اگر شما ادعا دارید ک هر گونه مسئله ای ممکن است امنیت جسمی و روانی طفلتان را از جانب پدرشان تهدید کند این ادعا با دلیل موجه باید اثبات گردد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خیر ملاقات فرزند از حقوق والدین است