مشاوره حقوقی رایگان - فوت خوانده بعد از صدور رای دادگاه بدوی

با سلام
چنانچه رای دادگاه بدوی از دادگاه حقوقی عمومی صادر شده باشد و در طول مدت بیست روزه تجدیدنظر خواهی خوانده دعوی فوت نماید.تکلیف تجدید نظر خواهی چه می شود؟آیا ورثه خوانده می توانند اقدام به تجدید نظر خواهی نمایند؟برای تجدید نظر خواهی نیاز به گواهی انحصار وراثت وجود دارد؟اگر نیاز است با توجه به طول کشیدن فرایند صدور گواهی انحصار وراث ایا حق تجدیدنظر خواهی ساقط می شود؟ورثه برای حفظ حق تجدیدنظر خواهی چه کاری میتوانند انجام دهند؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله ورثه اعتراض می نمایند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وراث قائم مقام متوفی محسوب و می توانند اقدام نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

وراث قائم مقام متوفی محسوب و می توانند اقدام نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

وراث قائم مقام متوفی محسوب و می توانند اقدام نمایند