مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

سلام من سال97یک قطعه زمین به صورت قولنامه ای خریدم اما بعد از چند مدت متوجه شدم که مالک زمین فوت کرده و وراث زمین ذکر شده العان میگن که پدر ما این زمین رو نفروخته خلاصه بعد از طی سه سال کش و قوص که دادگاه رفتیم نتونستم زمینم رو از پسر مالک بگیرم میخاستم بدونم که آیا میتونم به جای زمین فعلی از فروشنده یک زمین دیگه طی یک شکایت قانونی درخواست کنم یا خیر و اگر هم نتونم این دادخاست رو ارائه بدم آیا پولم رو طبق تورم بانک مرکزی میگیرم یا به قیمت روز زمین ممنون میشم پاسخ بدید .. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید و دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
باید رای دادگاه شما ملاحظه شود تا نظر تخصصی و راهکار مناسب ارائه گردد . لطفاً از پنل مشاوره تلفنی با من در تماس باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور موضوع فاقد وصف کیفری ودارای جنبه حقوقی می باشد آرای صادره قابل بررسی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد