مشاوره حقوقی رایگان - نفقه بچه

سلام پدر مادرم 8 سال پیش طلاق گرفتند و ما دو خواهر 18 و 10 ساله هستیم و تا کنون برای گرفتن نفقه اقدام نکردیم و پدرمون هم پولی نداده و ارتباطی نداشتیم. اگه الان شکایت کنیم برا نفقه به چه صورت است می‌شود نفقه سال های گذشته هم گرفت یا خیر؟ حدودا چقدر نفقه برای ما می‌برند دو نفری؟ پدرم بیمه تامین اجتماعی هست و ما رو بیمه کرده در همین حد میدانم و کاره اصلیشون نمیدونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نفقه گذشته قابل وصول نیست وفقط نفقه اینده شما معین میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر فرزندان نمیتوانند مطالبه نفقه معوقه خود را مطرح نمایند ولی میتوانید دادخواست مطالبه نفقه از زمان حال را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نفقه گذشته قابل مطالبه نیست دختر 18 ساله خودش دادخواست بدهد و دختر ده ساله مادرش دادخواست نفقه تقدیم کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نفقه گذشته قابل مطالبه نیست ولی نفقه آینده بله

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
نفقه گذشته قابل مطالبه نیست و فقط میتوانید نفقه جاری و آتی را مطالبه نمایید و نفقه شما با نظر کارشناس تعیین میگردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر فرزندان نمیتوانند مطالبه نفقه معوقه خود را مطرح نمایند ولی میتوانید دادخواست مطالبه نفقه از زمان حال را مطرح نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. نفقه معوقه به فرزند تعلق نمی‌گیرد. مبلغ نفقه را کارشناس تعیین می‌کند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

باسلام و احترام
نفقه گذشته قابل مطالبه نیست و فقط میتوانید نفقه جاری و آتی را مطالبه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نفقه گذشته قابل مطالبه نمی باشد دادخواست نفقه جاری و آینده خود را می توانید مطرح نمایید میزان تعیین نفقه با کارشناس است

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

نفقه گذشته قابل مطالبه نیست صرفا دادخواست مطالبه نفقه جاری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر فرزندان نمیتوانند مطالبه نفقه معوقه خود را مطرح نمایند ولی میتوانید دادخواست مطالبه نفقه از زمان حال را مطرح نمایید