مشاوره حقوقی رایگان - آزاد کردن وثیقه

سلام من در سال 99 مبلغ 10 میلیون تومان را بابت وثیقه در دادسرا گذاشته ام الان که رفتم دادسرا اجرای احکام گفتند باید برادرت خودشو معرفی کنه میخواستم بدونم اگر وثیقه رو آزاد کنم برادرم دوباره به زندان میره یا نه فقط حضورش برای دادسرا مهم است...

پاسخ ها :

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

بله به زندان معرفی میشه
میتونید تقاضای تبدیل وثیقه کنید و مثلا جواز کسب یا فیش حقوقی بذارید