مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی تیر برق در روستا

باعرض سلام ادب واحترام
زمین دارم درحال احداث در روستا متاسفانه.تیربرق بتنی فشار ضعیف درحریم ملک قرارداردوهمجنین درب ورودی ماشین رو
کارشناس اداره برق اینو تائیدنموده که درحریم ملک میباشه.متاسفانه این تیربرق از قسمت پائین بتن کمی فرسوده هست وقابل جابجایی نیست.وبایدتیربرق بتن جدیدنصب گرددبرای جابجایی این تیربرق ازسوی اداره برق اقدام نمودم.خواستم بدونم هزینه جابجایی با کیه..باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً با اداره برق است ولیکن به توافق برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اصولاً با اداره برق است ولیکن به توافق برسید