مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج و پناهندگی ازدواج با اجازه خود فرد بالغ بدون اذن پدر

سلام من باکره نیستم با فردی میخوام ازدواج کنم که ایشون طلاق گرفتن 28 ساله هستن و من 26 ساله مجرد هستم تاکسی کار میکنند خانواده دو طرف مشکل میگیرند دلایل : طلاق گرفته راننده تاکسی هست به ایشون دلایل : زیاد طول نکشیده جدا شدی . سوال من این هست می‌شود ما برای کشوری به این دلیل پناهندگی بگیریم ؟ دلیل محکمی هست ؟ بدون اذن پدر چطور می‌شود ازدواج کنم . بکارت من در رابطه جنسی رفته نه اینکه شوهر داشته باشم قبلا ضمن اینکه خانواده من حداقل به هیچ سراطی راضی نیستند حتی برای داماد اول خانواده هم پدرم بعد دو سال تازه قبول کردند خانواده سخت گیر هستند . اگر کسی میتونه کمک کنه نظرش رو بگه تا من بتونم تماس بگیرم برای حق مشاوره ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از دادگاه اجازه ازدواج را بگیرید