مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه نیابت

سلام و وقت بخیر ، ابلاغ نیابت یعنی چی؟من از یه مزاحم ناشناس شکایت کردم الان اسم مالک خط مشخص شده و خودشم هست ولی انکار میکنه ،دادگاه چون نتونست از طریق مخاطباش اسم فرستنده رو مشخص کنه دستور نیابت داده و کل پرونده رو رفتم کپی گرفتم ، متشاکی شهد دیگه ای ساکنه ،ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید