مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با دختر خانوم افغانستانی

سلام خدمت وکلای گرامی.من ایرانی هستم و عاشق دختر افغانستانی شدم و اونم همینطور .مشکل من اینه خانواده این دختر هیچ مدرکی ندارن و پدرش به شدت اعتیاد داره و خیلی بیخیاله. ما تصمیم به ازدواج گرفتیم.هم دیگه رو خیلی دوست داریم. درباره سنت،فرهنگ،مذهب وخیلی چیزهای دیگه به تفاهم رسیدیم.ایا ما میتونیم با مشکل نداشتن مدرک پدرش و خودش عقد کنیم .آیا به ایشون شناسنامه میدن .آیا راهی وجود داره؟وکیل بگیرم این مشکل میتونه حل کنه لطفا کمک کنید. ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید مدارک هویتی دختر گرفته شود تا بتوانید عقد خود را ثبت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ثبت عقد می توانید شناسنامه و تابعیت ایرانی بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق استانداری های مربوطه تقاضای صدور پروانه زناشویی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ثبت عقد می توانید شناسنامه و تابعیت ایرانی بگیرید