مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

باسلام بنده برا کسی ملک گذاشتم وثیقه بابت چک حقوقی آغاز زندان آزاد شود که طلب شاکی را بگیرد یا اعسار بدهد که هیچکدام نشده حالا ملک در نهایت به مزایده رسیده و قاضی اجرای احکام میگوید دیگر نمیشود بدهکار به زندان برود یا مزایده یا رضایت شاکی .هیچ راهی برای رفتن به زندان بدهکار نیست که سند آزاد شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یا رضایت شاکی یا مزایده راه دیگه ای نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ایشان یا باید رضایت شاکی را به دست بیاورد یا اینکه ملک به مزایده گذاشته شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورت عدم جلب رضایت به مزایده گذاشته میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت عدم جلب رضایت به مزایده گذاشته میشود