مشاوره حقوقی رایگان - حضانت خواهر زاده

سلام وقت بخیر . دختر خواهرم 16 سال سن دارد و مادرش را به تازگی از دست داده پدرش معتاد هست و امکان نگه داری از آن را ندارد و من تنها هستمو 60 ساله و خود پدر راضی است که حضانت ان را به من دهد، بزای اینکه قانونی شود و بعد ها از هر لحاظ به مشکل نخورم باید چکار کنم.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از پدرش رضایت نامه کتبی بگیرید که راضی است دخترش با شما زندگی کند . دختر 16 ساله در حضانت کسی نیست .

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

در خصوص اشخاصی که بالغ شده اند بحث حضانت منتفی است.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بحث حضانت برای تا قبل از بلوغ فرزند میباشد. پسر تا 15 سال و دختر تا 9 سال و بعد از این زمان خود کودک میتواند تصمیم بگیرد. ضمنا خواهر زاده شما 16 سال سن دارند ومیتواند تصمیم بگیرندبا چ کسی میخواهند زندگی کنند و پدر ایشان نیز نمیتواند وی راملزم به زندگی با شخص مشخص کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حضانت تا قبل از بلوغ فرزند میباشد. پسر تا 15 سال و دختر تا 9 سال و بعد از این زمان خود کودک میتواند تصمیم بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختر 16 ساله از حضانت خارج شده و خود میتواند تصمیم بگیرد با چه کسی زندگی کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر 16 ساله از حضانت خارج شده و خودش میتواند تصمیم بگیرد.
اگر تصمیم گرفته پیش شما زندگی کند جای نگرانی نیست و منع قانونی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دختر 16 ساله از حضانت خارج شده و خود میتواند تصمیم بگیرد با چه کسی زندگی کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از پدرش رضایت نامه کتبی بگیرید که راضی است دخترش با شما زندگی کند . دختر 16 ساله در حضانت کسی نیست .