مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند پسر

من یه پسر دارم هفت سالش تمام شده. الان میخوام حضانتش رو بگیرم. ولی خانومم جلسه اول دادگاه گفت که شغلم جایی هست که مجبورم بعضی مواقع شب و روز باشم در حالی که میتونم فرزندم رو پیش مادر و پدرم بزارم که 65 سالشونه. ممکنه حضانت رو به من ندن؟
میشه راهنمایی کنید چطور میتونم حضانت فرزندم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

در این خصوص دادگاه با رعایت مصلحت طفل و نظر مشاور ، تصمیم گیری می کند.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. حضانت فرزندان بعد از هفت سالگی بدون شک با پدراست مگر اینکه مادر ادعای خود مبنی بر عدم صلاحیت را اثبات کند. ک مورد شغلی شما از موارد مهم مطرح شده نیست. و این مورد محتمل است. البته بستگی به نظر و دیدگاه قاضی پرونده دارد و ایشان از هر لحاظ مصلحت طفل را در نظر میگیرد. شما در جلسه بررسی سلب حضانت در صورت حضور یا لایحه مناسب باید بتوانید قاضی پرونده را توجیه کنید. جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادگاه با رعایت مصلحت طفل و نظر مشاور ، تصمیم گیری می کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادگاه با رعایت مصلحت طفل تصمیم گیری می کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به نظر قاضی دارد در این مورد به نظر نمیرسد دلیل محکمه پسند برای سلب حضانت شما باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با رعایت مصلحت طفل و نظر مشاور ، تصمیم می گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بستگی به نظر قاضی دارد در این مورد به نظر نمیرسد دلیل محکمه پسند برای سلب حضانت شما باشد