مشاوره حقوقی رایگان - کسب تابعیت ایران برای اتباع خارجی افغان که مادرشان تبعه ایران است.

با سلام خدمت شما وکلای محترم، بنده بخشی هستم و 38 سال سن دارم و فعلا مقیم خارج از کشور ایران هستم. مادرم ایرانی هست که بعدا از پدرم که تبعه افغانستان است طلاق گرفت. من مدت 20 سال از بدو تولد در ایران عزیز زندگی و تحصیل کرده ام. مدارک در دست داشته من کارت واکسن از بدو تولد همراه با سندی دست نویس هست که ممکن است به عنوان سند اثبات نسب مورد استفاده قرار گیرد و دارای اسم والدین، تاریخ تولد من و امضا و اثر انگشت طرفین ذیدخل می باشد. ایا می توانم با اخذ وکیل درخواست تابعیت ، شناسنامه کشور ایران عزیز را کسب کنم؟ ایا باید نخست در وب سایت امور اتباع خارجی فرم مربوط به درخواست تابعیت برای اتباع خارجی دارای مادر ایرانی را پر کرده و پرونده تشکیل دهم؟ ممنون از زحمات و وقت تان.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ابتدا باید تشکیل پرونده دهید