مشاوره حقوقی رایگان - دیسک کمر و دیه

باسلام ببخشید میخاستم بگم ک من 4سالی ک درشرکتی مشغول کارم ک 3سالشو کارم سنگین بود ک دچار دیسک و سیاتیک شدم ک سیاتیکم زده ب پام خیلی اذیت میکنه 1ساله ک کارمو تو همون شرکت عوض کردن ک باز گهگاهی باز میبرن کار سنگین طوری میشه ک من برا تسکین دردم مسکن میزنم میخوستم بدونم میشه شکایت کرد دیه گرفت

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر دیسک کمر ناشی از محیط کار باشد جزئی از بیماری های حرفه ای می شود و می توانید با مراجعه به کمیسیون های پزشکی تامین اجتماعی ازکارافتادگی بگیرید که از 10 درصد به بالا به شما غرامت نقص عضو و یا مقرری ازکارافتادگی جزئی و کلی تعلق می گیرد .بابت شکایت از شرکت هم از باب مسئولیت مدنی می توانید اقدام کنید