مشاوره حقوقی رایگان - اذن ولی در صیغه محرمیت

با سلام وقت بخیر، خانمی 37 ساله هستم، در حال حاضر با آقایی اشنا شدم، برای مدت اشنایی و شناخت صیغه محرمیت بین خودمون با مهریه و مدت معلوم خوندیم. با توجه به اینکه من چندسال پیش بکارت خودم رو از دست دادم، آیا برای رفع نیاز جنسی میتونم رابطه داشته باشم و اینکه اجازه پدر لازمه، با اینکه مستقل هستم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور می توانید مستقل عمل نماید نیاز به اذن پدر نمی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازی به رضایت پدر براس ازدواج نمی باشد و در خصوص خواندن صیغه محرمیت بین خودتان با مرجع تقلید خود تماس بگیرید