مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج پرسنل نیروی انتظامی با خانوم مهاجر

سلام خسته نباشید من در شرف استخدام نیروی انتظامی هستم میخواستم بدونم بعد از استخدام شرایط ازدواج با دختر یک مهاجر چطوره امکانش هست.
پدر دختر خانم اهل افغانستان و مادرشان ایرانی هستش و خود دختر خانم متولد ایران هستن .
ایا برای ازدواج ما ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بنظر بعید باشد از ارگان مربوطه سوال فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر امکان ازدواج وجود ندارد و منع قانونی دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از ارگان مربوطه جویا شوید به نظر در این خصوص سخت گیری می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ازدواج شما مشکل خاصی ندارد
و با توجه به اینکه ، مادر دختر ، ایرانی است طبق قانون جدید ، دختر میتواند با تقدیم دادخواست مناسب ، تابعیت و اقامت دائم ایران را بگیرد جهت مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از ارگان مربوطه جویا شوید به نظر در این خصوص سخت گیری می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر امکان ازدواج وجود ندارد و منع قانونی دارد